Add to Flipboard Magazine.

05 Eylül 2024

BİZ DEMEMİŞ MİYDİK?

 Türk reklamcılık dünyası, tarihinin en büyük skandal söylentilerinden biriyle çalkalanıyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana çeşitli televizyon kanallarında Türkiye’nin mevcut reyting ölçümü yapan kuruluşu olan AGB’nin bazı deneklerinin bilgilerinin bazı yapım kuruluşlarının eline geçtiğine dair haberler konuşulmaya başlandı.
Bu bilgiler üzerine Reklamcılar Derneği konuyla ilgili olarak acil bir olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda da konuyla ilgili görüşler paylaşıldı. Ancak Gazeteport’un ulaştığı bilgiye göre derneğin herhangi bir yaptırım yetkisi olmadığı için net bir sonuç çıkmadı. 
Olayın perde arkasının anlaşılması ve bir yolsuzluk bulunması halinde, Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluklarından biri olarak tarihe geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Reklamcılar Derneği’nin olağanüstü toplanmasına neden olan ve perde arkasının netleşmesi halinde Türk reklamcılık ve medya sektöründe tüm dengeleri değiştirebilecek kadar önemli bu gelişmeyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde neler olacağını Gazeteport aktarmaya devam edecek.  (Kaynak: Gazeteport)

Hiç yorum yok: