Add to Flipboard Magazine.

28 Haziran 2006

SERDAR TAŞÇI'DAN AÇIKLAMA...

"YÜZYILI DÜŞÜNMEK isimli yeni kitabım geçtiğimiz ay Say Yayınları tarafından basılmıştı. Bu kitaba çok fazla emek verdim, geceleri uyumadım.

"Oysa Suat Gezgin, yayınevini arayarak ‘bu şarlatan adamın kitaplarını basmayın’ talimatları yağdırarak, yayınevi yönetimi ile hoş olmayan iletişime geçmiştir. Bir fakülte dekanı, üniversite içinde yaptıkları yetmezmiş gibi, şimdi de emek ile yazılan kitaplara bile saygısızlık yaparak bu tür girişimlerde bulunmaktadır. Say Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Murat Batmankaya ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Besim Dellaloğlu benimle beraber olaya şahittirler.

"Gezgin hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle susuyoruz ancak emeğe ve bilime saygısızlığına sessiz kalmamı kimse istememelidir. Mesai saati içinde, devletin ve milletin telefonlarını ve makamını kullanarak bu tür ahlak ve bilim-dışı girişimlerde bulunmasını bilim kamuoyunun vicdanına ve REKTÖRLÜĞÜMÜZÜN takdirlerine sunuyorum."

Serdar TAŞÇI

2 yorum:

Adsız dedi ki...

üniversitenin olanaklarını kullanarak"kuk"la olmaktan daha iyidir.Bazılarının degirmenine su taşımak bütün bu çalışmalarınızı gölgede bırakıyor.filozofluk başkalarının gölgesinde olmuyor olamazda

Adsız dedi ki...

serdar taşçı hakkında yazan kimlisksiz bay ya da bayan,cesur olsana, korkak mısın da adını bahşetmiyorsun. Filozofluğa bok atmak kimliksiz de hiç olmuyor şapşicim!