Add to Flipboard Magazine.

04 Aralık 2006

İÇERİK, SÖYLEM, METİN ANALİZCİLERİ... HAYDİ, İŞ BAŞINA:


















Aşağıda http://www.superpoligon.com/oku.asp?id=20593 daki AA1’i savunan iki müstear adlı (nickname’li) yorumu okuyun. Bu iki yorum arasında ne gibi benzerlikler buluyorsunuz, Vistilef’e gönderin... Bu benzerliklerin tamamını ve bu yazıların kim tarafından yazıldığını bulan eğer, Veysel Batmaz’ın bir öğrencisi ise, aldığı tüm Veysel Batmaz’ın verdiği iletişim derslerinden 50 puan daha fazla not alacaktır. (NOT: Bu iki yorum, AA1'in Dekanlıktan uzaklaştırıldığının ardından superpoligon sitesinde yapılan 30'a yakın yorumdan, AA1'i savunan yegâne iki yorumdur.)


YORUM 1:
dışarıdan -
4 Aralik 2006 16:17 Pazartesi

"ali atıf bir anadolu üniversitesinde hocayken ben başka bir okulda başka bir şehirde iletişim doktorası yapıyordum ve hoca bizim doktora iletişim araştırmaları dersimize geliyordu. o zamana kadar aynen burada yazılan olumsuz fikirlere sahiptim ama 6 ay ondan aldığım ders bğtğn bunları alt üst etti. Bi şey söyleyeyim mi kendisiyle aram çokm iyi olmasa da bir zamanlar ondan ders almış biri olarak daha çok şey bilen ve bunu anlatabilen bir hoca görmedim. Hayatımda her kaynağı her makaleyi onun kadar bilen okuyan biriyle karşılaşmasım. İnanın hasta ruhlu bu konuda, derste anlattıklarını anlayabilmek öğrenebilmek için deli gibi uğraşmak gerekti. İletişim araştırmasını yemiş yutmuştu. Dışarıda aptalca şeyler yapıyor ancak bence hocalığına kimse laf etmemeli, prof. ünvanını gerçekten hakeder tıf tıf hoca"

YORUM 2:
yuh yani -
4 Aralik 2006 16:08 Pazartesi

"buraya yorum yapanlara inanamıyorummmmm. ben bahçeşehirde sadece bir yıldır hocadan ders alan bir öğrenciyim adam derste bir deha. creative communications dersini alıyorum ali atıf hocadan ve inanılmaz ders yapıyor, herkesten farklı inanılmaz ödev ve projeler yaptırıyor. ayrıca hoca okula girince bile sizin kim okulda sana saygı duyacak diye yorum yapmanızın aksine hazır ola geçiyor herkes inanın hocası da öğrencisi de personelide. İnanmayan varsa gelin bir gün okula bir derse girin bizle, diğer hocalara atardıklarını görün, asistanlarını görün o zaman kapayın çenenizi. Gerçekten iletişim eğitiminde deha adam. Ya da daha kolayı bizim okulun geçensenki ve bu yılki derlerine bakın ali atıf gelmeden nasıl saçma sapan şeyler aldığımıızı ve bir yılda programı ne hale getirdiğine bakın. Dışarda yaptıklarını onaylarım onaylamam o ayrı ama inanılmaz iyi bir hocadır. Meak eden gelip bir gün okulda görsün..."

Hiç yorum yok: