Add to Flipboard Magazine.

05 Mayıs 2007

ÇAĞLYAN'DA MEDYA SLOGANLARI...

"VUR VUR İNLESİN, AYDIN DOĞAN DİNLESİN..."

"BİR TAYYİP ALANA; AYDIN DOĞAN BEDAVA..."

"SATILMIŞ MEDYA..."

Evet, en büyük miting olarak geçen Cağlayan Cumhuriyet mitinginde, medya yerden yere vuruldu. İletişim Fakültesi olarak, halkın bu sesine kulak vereceğiz. Medyaya düşman yetiştirmeye devam edeceğiz... Okulumuzdan Aydın Doğan ve ilh'lerin ilişkisini keseceğiz.... Fakülteye, gizli gizli, altan altta, siyaseti sokmayacağız...

Bu arada ilginç gelişmeler de oluyor. Vistilef Yayın Frubun'dan Prof. Dr. Veysel Batmaz'ı, Vuslat Doğan Sabancı, konferanslara davet ediyor... Vistilef'e yaptığı açıklamada, Prof. Batmaz, Vuslat Hanım'ın davetine gideceğini ve orada gerekli müdahalelerde bulunacağını açıkladı. Komik olan şu: Koskoca MEME, Veysel Batmaz'ı basından biri olduğunu zannediyor. Prof. Batmaz, "konferansa gideceğim ve ilk önce bu bilgisizliklerini düzelteceğim." dedi.

From: Ayça Erkan
To:
vbatmaz@istanbul.edu.tr
Sent: Friday, May 04, 2007 10:37 AM
Subject: Uluslararası Basın Enstitüsü'nün (IPI) 2007 Dünya Kongresi & 56. Genel Kurul Toplantısı - Basın davet mektubu


Sayın Veysel Batmaz,

Uluslararası Basın Enstitüsü’nün (IPI) 2007 Dünya Kongresi ve 56. Genel Kurul’u 12-15 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Hürriyet Gazetesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek IPI 2007 Dünya Kongresi ve 56. Genel Kurul’da; dünyanın tüm ülkelerinden medya yöneticileri, yayın yönetmenleri, editörler, dünya çapında tanınan muhabirler ve akademisyenler bir araya gelerek dünyanın gidişatının özgür basını nasıl ve ne kadar etkilediğini tartışacak, stratejiler belirleyecek.
Her sene farklı bir ülkede organize edilen Kongre’de bu yıl ele alınacak konular arasında şu başlıklar yer alıyor:

- Türkiye: Demokratik Deneyimi Paylaşmak
- Modern İletişim Teknolojileri ve Demokratikleşme Süreci
- Medyanın Yeni Sahipleri Kimler?
- İnsan Hakları Sorunu: Aile İçi Şiddet

- Hepimizin Öteki Olduğu Bir Dünyada Habercilik
- Yorum ve Habercilik: Zorlu Beraberlik
- Açık Oturum

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in katılımıyla gerçekleştirilecek açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan ve Konferans boyunca görüşlerinizden yararlanmaktan büyük mutluluk duyacağız.


Vuslat Doğan Sabancı
IPI- Uluslararası Basın Enstitüsü Başkan Yardımcısı

Hiç yorum yok: