Add to Flipboard Magazine.

31 Aralık 2008

AMİRAL GEMİSİNİN REKTÖRÜ


Prof. Dr. Yunus SÖYLET, üniversitelerin amiral gemisi İstanbul Üniversitesi'ne rektör olarak atandı. Kendisini kutluyor hukuk içinde bir rektörlük yapmasını temenni ediyoruz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kutla bakalım Veysel hoca; umarız yanlızca kutlamayla kalırsın!

Medyapoliten dedi ki...

Vistilef'te yayınlanan yazılar kollektif bir işleyişin ürünüdür. İmzasız yazılardan Veysel Batmaz'ın hukuken sorumlu olması, yazıların yazarı olduğunu göstermez. Veysel Batmaz, Yunus Söylet'i zaten kişisel olarak de iki kez kutlamıştır. Vistilef'in kutlaması Veysel Batmaz'ın kişisel kutlamalardan biri değildir.

delibelge dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delibelge dedi ki...

Hukuken bâtıl bir rektörlük seçiminin antidemokratik meyvesi olan "Tıpçı" rektörü kutlamak vistilef'in yapacağı en son eylem olmalıydı.
Tüm kampanyasını "hukuk" üzerine kurgulamış olan Prof. Dr. Veysel Batmaz'a, yönetimine katıldığı vistilef grubuyla "hukuk mücahidi" olarak çalışan adının başındaki Mehmet'in Mücahit'e çevrilmesine neden olacak kadar diretken olan sevgideğer hocamıza, sonuçları ne olursa olsun elindeki enstrümanlarla yargıya başvurup seçimi ve Çankaya'daki Akpli'nin atamasını iptal ettirmek yakışırdı.
Cem'i Demiroğlu, Berkarda, General Alemdaroğlu ve Parlak gibi bir 12 Eylül artığı olan bir yobazın, RTE'nin doktoru olmaktan kıvançla bahseden bir şaibelinin rektörlük makâmını işgâli ancak yenisinin kurulmasıyla kurtulacağını düşündüğüm İ.Ü.'nün çöküş sürecini hızlandırıp yıkım ekibinin en sağlam çalışmasını gerçekleştireceğini düşünüyorum.
Tarihinde İsmayıl Hakkı Baltacıoğlu'nun, Reşit Galip'in, Sıddık Sami'nin bulunduğu bir okulda böylesi çapsızların varlığı ancak ve ancak yeni 1402 uygulamalarını üretecektir. Sayıştay yangınlarıyla bugüne gelen ve varlığında BİT yeniği olan Akp gibi arşivleri "ya(kıl)-n-an" İ.Ü.'de artık tartışmalıdır.
Tıpkı Akp'nin (Amerikancı Koalisyon Partisi olarak okuyun)Siirt seçimleri ürünü Başbakanı gibi Rektörü de hukuken sakat falan değil tamamen bâtıldır.
Saygıyla,
Bilge Kaya.

not: Lütfen sadece okumayın; korkmayın, yorum yapın, yorum yapmak her zaman suç işlemek değildir.