Add to Flipboard Magazine.

27 Şubat 2008

TÜRBANI BAŞIMIZA BELA EDEN LAİKÇİ ALEMDAROĞLU'NUN "İKNA ODALARI" BU KEZ REKTÖRLER İÇİN KURULUYOR....

"... Anadolu’da sorun yok ama büyük kentlerdeki üniversitelerde sorun yaşandı. Bizim genelgemize uymayan rektörleri Ankara’ya çağıracağım. Hukukçularımızla onları bir araya getireceğim. Onları ikna etmeye çalışacağım. Buna rağmen bu sürecin sonunda yine bizim genelgemize uyulmazsa hukuki yollara başvururum."

Prof. Dr. Yusuf Ziya ÖZCAN
YÖK Başkanı

Vistilef'in Notu: Sayın YÖK Başkanını destekliyoruz. Gün olur, devran döner... Türban'a karşıyız; türbanlı öğrencinin yüksek eğitim hakkından yanayız... Türbanı yasaklayarak başımıza bela eden 12 Eylül artığı laikçi eski Rektör Dr. Alemdaroğlu'nun bir zamanlar türbanlı öğrenciler için İstanbul Üniversitesi'nde kurduğu ikna odaları şimdi rektörler için kuruluyor. Herkes ne yapacağını kırk kere düşünmeli... Rektörler dahil, herkes...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ÖDP bir zamanlar [sanırım 2006] AB'ne ne evet ne hayır diyemediği için "Avrupa Birliği'ne evete hayır!" gibi tarihe geçecek müthiş (!)bir slogan ortaya atmış [müelllifi O. Müftüoğlu] ve goşizmin kalıcı bir hastalık olduğunu kanıtlamıştı.

VB ise bu kez, goşizmin sonradan da bulaşabilir bir hastalık olduğunu kanıtladı ve "Türban'a karşıyız; türbanlı öğrencinin yüksek eğitim hakkından yanayız!" buyurarak tarihin anasını ağlattı...
ÜA

Medyapoliten dedi ki...

Bugün Türkiye'nin çözümü VİSTİLEF'dir. Yarın herkes VİSTİLEF olacaktır. VİSTİLEF, VB değil; VB'nin de içinde bulunduğu şeffaf ve aydınlatıcı, entellektüel bir güçtür. Bu gücün önünde tıpçı yalaka rektörler ve hempaları ile tüm 12 Mart/Eylül artığı "cici Atatürkçü" laikçilerle, gerici dinciler direnemeyeceklerdir. VİSTİLEF, bu ülkede, gerici post-modernistler ile Fransız kalmış Yakubenlere karşı, MUSTAFA KEMAL'İN 1919-1939'unu yaratacaktır. Bu güçte yer almak isteyenlere duyurulur; yer almak istemeyenlere ise TARİH gerektiği dersi sürekli vermektedir. Dün ikna odaları kuranlar, bugün o odalara tıkılmaktadır.

VİSTİLEF
"Bilim, Hukuk, İradeye Dönüşmüş Mustafa Kemalcilik"

Adsız dedi ki...

Mustafa Kemal'i Yakuben olmakla suçlayanlarla aynı safa "düşmek" durumunda olmaktansa, "Fransız kalmış Yakuben"liğe razıyım. Ama korkarım bu kez, beni "aydınlatan"a ışık lazım!
ÜA

Medyapoliten dedi ki...

Mustafa Kemal'in Jakobenliği
tartışılmazdır.

Bu ülkede, ihaleye fesat karıştırmışların "özgürlük"e karşı çıkışlarını ve onların "Atatürkçülüğünü" desteklemiyoruz.

Biz Mustafa Kemalciyiz...

Vistilef